Art

Primavera

 Køb og salg af kunst

 

 

 

 

 

 

 

LEV MED KUNST - OG I AL EVIGHED.

Skulpturer af Anders Nyborg.

 

Livsglæde.

Stil, individualitet og karakter kommer for mange mennesker til udtryk gennem den kunst, som de omgiver sig med. Et liv med kunst beriger og understreger kunstejerens personlighed. Hvorfor skal et festligt liv ende med en trist gravsten, der ikke efterlader ideer om det menneske der ligger begravet på kirkegården? Alle skulpturer er forberedt til kirkegården, men hjemme og i firmaet tænker ingen på at skulpturen senere er forberedt til at blive opstillet på et gravsted, her fortæller den noget væsentligt om den afdøde og således vil kirkegårdene efterhånden blive rekreative og smukke steder med store og fine kunstoplevelser. Kirkegårdene er helt gået i stå og er ikke fulgt med tiden.

Hvorfor ikke give dine bedste venner en skulptur til en rund fødselsdag, som så kan følge vennen i al evighed. Når gravstedet nedlægges kan familien få den værdifulde skulptur hjem igen.

 

Kunstneriske gravsteder.

En af flotteste og største kirkegårde i verden, Ohlsdorfer Friedhof i Hamburg, støtter op om idéen, der giver mulighed for at det sidste hvilested bliver omgivet af kunst. Her bliver den enkelte personlighed respekteret og beundret.

Samtidig glæder man sig over at et besøg på kirkegården, vil indbyde til en spadseretur rundt mellem de flotte kunstneriske skulpturer.
Allerede idag er det muligt at reservere en bestemt gravplads, hvor man kan planlægge hvordan den skulptur, som skal pryde ens sidste hvilested, skal se ud.

 

Tidsløs kunst.

Mange kirkegårde planlægger også, hvordan de kan forskønne gravstederne med stil og æstetik fra vor tid. Nogle af Europas største kirkegårde finder ideen meget interessant, smuk og vigtig.


Arbejdet.

Skulpturerne udføres i rustjern, rustfrit stål og bornholmsk granit, men også malede skulpturer i højeste håndværksmæssige kvalitet. Rustfrit stål og granit fra Bornholm behøver efterfølgende ingen særlig vedligeholdelse, og deres skønhed vil forblive uforandret.


Personligheden skal komme til udtryk.

Menneskers personlighed kommer til udtryk hele livet igennem og skal ikke ophøre på det sidste hvilested. En skulptur repræsenterer det individuelle menneske gennem ædel og stilfuld kunst. Kan det være mere rigtigt og smukkere ?

 

Glæde for alle besøgende.
En spadseretur på kirkegården vil give inspiration af de tidløse, smukke skulpturer, så det bliver en anderledes og flot oplevelse.

 

Glæden ved kunst.
Kunst beriger, inspirerer og forskønner livet. Dette kan man opleve allerede midt i livet ved at købe et kunstværk. Bliver det en del af personligheden, er det naturligt at skulpturen følger med på den sidste rejse.

 

Kærlighed.
Kærlighed kommer også til udtryk ved at de efterladte spares for beslutninger og udgifter til en gravsten. En skulptur af Anders Nyborg køber De f.eks. mens De stadig lever. De efterladte lades ikke i tvivl om, hvordan Deres grav skal udsmykkes. Og ikke mindst, handler det om mindet af et kært bortgået familiemedlem. Det sidste ønske kan ikke blive godt nok, og vil efterlade kærlige minder.

 

Unik skulptur.

En skulptur får et individuelt præg, der afspejler personligheden. Arbejdet udføres gerne efter samtaler og anvisninger. Det som symboliserer og som giver Dem stor glæde i livet: Anders Nyborg gør dette til et flot kunstværk.
I samarbejde med stenhuggere og gravører kan tekst og datoer tilføjes på et senere tidspunkt.

 

Et meget lille antal.
Der vil maksimalt blive udarbejdet 10 eksemplarer af hver skulptur i tre størrelser. Specielle ønsker imødekommes også. Selvom enkelte dele af skulpturerne er fuldstændig identiske og laserskåret, så sammensættes hver skulptur individuelt så der ikke findes to der er identiske. Alle værker er signeret af kunstneren.


Leveres i 3 størrelser.
Kunstværkerne kan leveres i 3 størrelser. Derved kan skulpturerne passe ind alle steder, uanset om det er i en have, inde i huset eller på det sidste hvilested.

De tre størrelser er valgte som yderpunkter for hjemmebrug og have med respekt for gravstedet. Alle størrelser kan leveres og fremstilles helt individuelt indtil 25 meters højde og 30 tons vægt.

Ved interesse, også for symbolske skulpturer for firmaet etc., løses alle opgaver med gensidig glæde og respekt - fra skitse via model til færdig enhed.

 

Yderligere oplysninger.

Til at styre virksomheden i Danmark samt eksport, betjener Tenna Andersen Dem og afslutter aftaler og følger ordren igennem systemet.
Der betales 1/3 ved bestilling og resten ved levering.

Tenna Andersen kan nås pr e-mail på tenna@artprimavera.dk,
telefon +45 48287337 , mobil +45 23395537

 

Kataloget kan hentes i pdf-format her:

Katalog: "Lev med kunst - og i al evighed".

 

Ring eller mail for yderligere oplysninger.

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________

           

artprimavera.dk CVR-nr. 32 39 22 02

Webmaster: Itora Consult. www.itora.dk